Renovaties en Binneninrichting

Als u naar een nieuw huis bent verhuisd en u wilt uw plaats een frisse lucht, een  sfeer en een inrichting geven die meer van uw eigen persoonlijkheid brengt, moet  u kiezen voor de renovatie- en interieurontwerpdiensten die door ons bedrijf  worden aangeboden.

Wij weten te luisteren naar de wensen van onze klanten en deze in korte tijd uit te  voeren, met maximale professionaliteit, waarbij we altijd gepersonaliseerde  oplossingen op het hoogste kwaliteitsniveau aanbieden. 

Onder de operaties die we uitvoeren, noemen we: 

 

behang passen 

betegelen  

gipsplaat installatie 

pleisteren, schilderen 

interieurafwerking 

 

Voor het uitvoeren van renovatie / interieurontwerp gebruiken we uitzonderlijke  producten, zodat de uitstekende behaalde resultaten in de loop van de tijd zullen  blijven bestaan en, u ‘onze klanten’, ook in dit opzicht aangenaam verrast zullen  zijn. 

Wij renoveren en richten niet alleen woningen in, maar ook commerciële of  industriële panden, volgens uw wensen. 

De meest voorkomende service is de renovatie van badkamers en keukens, omdat  dit de meest gebruikte kamers van een huis zijn en bovendien onderhevig zijn aan  intensere degradatiefactoren. 

vg-30

Metselwerk

De metselwerken verwijzen naar alle bewerkingen die nodig zijn om een muur te bouwen, waarbij verschillende materialen (beton, bakstenen, marmer, steen, enz.) worden gecombineerd met mortel (een cementachtig materiaal dat ze aan elkaar "lijmt").

Elke operatie die door ons team wordt uitgevoerd, is gebaseerd op een speciaal project dat zo is ontworpen dat de muren veilige en efficiënte delen van het gebouw worden.

Metselwerk is een belangrijke stap in het bouwproces, met als doel afgebakende binnenruimtes te creëren en de gevel van het gebouw te sluiten, daarom besteden we speciale aandacht aan elke stap in het uitvoeringsproces van het metselwerk.

Wij zorgen voor een hoge energie-efficiëntie van het gebouw omdat het metselwerk goed wordt gedaan, met hoogwaardige materialen, door onze competente en ervaren medewerkers.

Door te kiezen voor de metselwerkdiensten van ons bedrijf, bent u ervan verzekerd dat de resultaten in overeenstemming zijn met het structurele ontwerp, maar ook dat de verkregen resultaten superieur zullen zijn in termen van: structurele sterkte, esthetiek van gevels en binnenmuren, niveau van thermische isolatie en geluidsisolatie.

Onder de materialen die we gebruiken bij de uitvoering van metselwerk, vermelden we: ACC, baksteen, betonpanelen, keramische blokken, gewelven, natuursteen, enz. De keuze van het bouwmateriaal moet verantwoord worden gemaakt, rekening houdend met kosten (aankoop, onderhoud), weerstand, energie-efficiëntie, esthetische uitstraling, enz. Wij zullen u voorzien van de nodige ondersteuning om de beste beslissingen te nemen.

De door ons bedrijf gehanteerde prijzen zijn altijd correct, berekend op basis van de omvang van het werk en de gebruikte materialen.

Pleisteren en betegelen

Wij zijn van mening dat pleisteren/ betegelen essentiële elementen zijn in de bouw of renovatie van een woning, vanuit esthetisch, akoestisch, thermisch oogpunt, maar ook vanuit het oogpunt van de geboden bescherming.

Bij het aannemen van dergelijk werk, om de beste resultaten te verkrijgen, zullen we rekening houden met: het uiterlijk (geen oneffenheden, uniforme kleur op het hele oppervlak), hechting, weerstand tegen spanning (bereidingswijze en keuze van materiaalverhoudingen).

Voordat we beginnen met het eigenlijke werk, meer bepaald het aanbrengen van de pleister, zorgen we ervoor dat we de juiste soorten producten kiezen en de juiste stappen volgen voor resultaten van topkwaliteit.

Volgende afwerkingsstappen kunnen verschillende decoratiematerialen omvatten, zoals verf, behang en meer.

Ons team demonstreert vaardigheid, vakmanschap en aandacht voor detail in elk project waar ze bij betrokken zijn, inclusief de stukadoors- / schilderfase.

vg-33

Zandsteen en aardewerk

Voor het betegelen van verschillende oppervlakken met tegels, zal ons bedrijf graag tot uw beschikking staan, zorgen voor snel, schoon werk, met uitstekende resultaten die aan uw meest veeleisende verwachtingen zullen voldoen.

Tegels zijn materialen die behoren tot de keramische familie, en zijn in grote vraag bij onze klanten vanwege de voordelen die ze hebben:

De zandsteen en aardewerk komen het meest voor in badkamers en keukens, maar het is belangrijk om te weten dat het niet beperkt is tot deze.

Als u verschillende ruimtes met deze materialen wilt decoreren: zandsteen en aardewerk, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons team van specialisten. We zullen uw verzoeken snel en vriendelijk registreren en vervolgens in de kortst mogelijke tijd verwerken, waardoor u uitzonderlijke resultaten krijgt.

Gipsplaat

Hoewel het werken met gipsplaat eenvoudig genoeg lijkt, is het belangrijk om enige specialistische kennis te hebben, zodat de beste resultaten worden gegarandeerd.
Ons team helpt u graag op elk gewenst moment voor oplossingen op maat.

De gipsplaat is een veelzijdig materiaal dat met succes kan worden gebruikt voor het ontwerp van verschillende oppervlakken / ruimtes. De meest voorkomende toepassingen zijn:

De structuur van de gipsplaatplaten is een sandwichtype, met twee vellen karton en een gipskern, wat uiterst efficiënt is in termen van thermische en geluidsisolatie.

De voordelen van gipsplaatbekleding zijn talrijk en het overwegen waard: brede toepasbaarheid, lange levensduur, hoge weerstand, geweldige esthetische uitstraling, hoge efficiëntie in termen van geluids- en warmte-isolatie, lage aanschafkosten, kortere montagetijd, de verkregen structuren zijn perfect vlak zonder de noodzaak van latere reparaties, de opstelling is milieuvriendelijk en duurzaam omdat het gips kan worden gerecycled, een schoon materiaal zijn dat de natuur beschermt, enz.

We kunnen dit materiaal integreren in elk type werk dankzij onze vaardigheden, geavanceerde kennis in het veld, evenals dankzij de speciale materialen en apparatuur die we hebben.

vg-38

Gecementeerde voegen

Na de installatie van tegels is het cementeren van de voegen een noodzakelijke bewerking die wordt uitgevoerd door de specialisten van het bedrijf op een hoog kwaliteitsniveau.

We verkrijgen dus een aangenaam esthetisch aspect van de respectieve ruimtes, maar ook een hoge bescherming omdat de correct uitgevoerde verbindingen de infiltratie van water en ziektekiemen voorkomen.

Natuurlijk, na een tijdje, om het algemene uiterlijk van de ruimte versierd met zandsteen en tegels op te frissen, kunt u contact met ons opnemen om de voegen te schilderen, als eenvoudige reiniging u niet volledig tevreden stelt.

Ons team heeft de nodige ervaring om bouwprojecten uit te voeren, of het nu gaat om complexe of minder complexe projecten.

We nemen projecten vanaf nul aan en voltooien ze in recordtijd, maar met speciale aandacht voor alle details om maximale klanttevredenheid te bereiken.

Behang installatie

Behangmontage voor wanddecoratie of andere oppervlakken vereist vaardigheid, geduld, aandacht voor detail en speciale gereedschappen die het hele proces sneller en met minimale inspanning maken.

Ons team heeft al deze troeven, zodat het het meest in staat is om in te grijpen voor het aanbrengen van behang in de ruimtes die u wilt decoreren.

Het behang zal de inrichting van uw kamer / kamers volledig veranderen, dus u moet verstandig kiezen, rekening houdend met de kleur en materialen. We zullen er zijn om het perfect te passen, maar de keuzes zijn van u en u moet tevreden zijn.

Wij beschikken over de nodige gereedschappen en apparatuur voor het uitvoeren van een uitzonderlijk werk!

vg-39

Offerte aanvragen

V&G staat voor succesvol afgeronde projecten op basis van kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid. Wil je ook een goed uitgevoerde klus, vraag dan nu een gepersonaliseerde offerte aan!

1 Step 1
AVG
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

5 Sterren Rating Service

Klusbedrijfservices
Alles van A tot Z

Flexibele Projectprijzen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Accepteren Lees verder

Privacy & Cookies Policy