Onze diensten

GEBOUWEN

Het domein bouw is onze hoofdactiviteit, dus we focussen ons op wat we het beste weten te doen.
Dankzij onze ruime ervaring op dit gebied hebben we geleerd om ons te richten op klantgerichtheid om precies te begrijpen wat uw behoeften en wensen zijn en u zo optimale oplossingen te kunnen bieden om uw droomproject vorm te geven.

RENOVATIES EN BINNENINRICHTING

Wij renoveren en richten niet alleen woningen in, maar ook commerciële of industriële panden, volgens uw wensen.
De meest voorkomende service is de renovatie van badkamers en keukens, omdat dit de meest gebruikte kamers van een huis zijn en bovendien onderhevig zijn aan intensere degradatiefactoren.

EXTERNE RENOVATIES EN REPARATIES

Zo komen wij tussen voor dakreparaties, schoorsteenreparaties, muurreparaties, dakgootonderhoud, maar ook voor het juiste onderhoud ervan.
We gebruiken alleen producten en materialen van topkwaliteit, wat uitstekende resultaten garandeert, volgens de meest veeleisende eisen.

SCHRIJNWERK

Hout- of PVC schrijnwerkbewerkingen worden uitgevoerd door onze specialisten, tegen een voordelige prijs-kwaliteitverhouding.
Ons bedrijf heeft moderne en hoogwaardige materialen en gereedschappen voor de realisatie van timmerwerken in korte tijd en met resultaten van superieure kwaliteit.

LOODGIETERSWERK

Onze ruime ervaring en portfolio bevelen ons aan als een betrouwbare partner waarop u kunt vertrouwen, zelfs in de moeilijkste situaties.

Dit zijn inderdaad complexere werken die niet zomaar door iedereen kunnen worden uitgevoerd, of we het nu hebben over sanitaire installatie of loodgieterswerkreparaties.

Wij zorgen voor de snelle, langdurige functionaliteit van de componenten die door ons team worden geïnstalleerd of gerepareerd.

5 Sterren Rating Service

Klusbedrijfservices
Alles van A tot Z

Flexibele Projectprijzen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Accepteren Lees verder

Privacy & Cookies Policy